januari 13

De fijnste wikkeldekens en wikkeldoeken voor je baby!

0  comments

De fijnste wikkeldekens en wikkeldoeken voor je baby!

Ben jij op zoek naar de fijnste wikkeldekens en wikkeldoeken voor je baby? Lees dan gauw verder!

Als er iets is waar ik echt enthousiast van kan worden, dan zijn dat prachtige, zachte en cozy wikkeldekens en wikkeldoeken! Mijn zoontje heeft de eerste weken in zo'n heerlijke deken gewoond aangezien hij in maart geboren is en het toen ook nog best koud was.

Naast dat een fijne wikkeldeken zeker een musthave is voor je baby'tje is het ook een perfect cadeau om te geven. Het is een cadeau waar de moeder iets aan heeft en je kunt er nooit genoeg van hebben. In dit artikel geef ik je dan ook wat tips waar je een paar hele mooie dekentjes kunt krijgen.

Tante Tuttebel
Dit merk heb ik ontdekt via instagram. Het gave van Tante Tuttebel is dat je hier onder andere je wikkeldeken zelf samen kunt stellen. Je kunt kiezen uit prachtige stoffen en dessins en alle mogelijke combinaties maken. Niet alleen wikkeldekens kun je customizen maar ook babynestjes, aankleedhoezen, boxkleden noem maar op. Wanneer je dus je favoriete combi van stoffen hebt gemaakt, kun je een hele productlijn gecustomized naar jouw smaak ontwerpen en kopen!

Klik hier om naar de website van Tante Tuttebel te gaan

Petit Filippe
Als je op zoek bent naar een XL babydeken waarmee je jaren vooruit kunt, neem dan een kijkje bij Petit Filippe. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Palm & Cheetah variant en de Leopard & Black Stripes variant. Deze wikkeldekens zijn maar liefst 100 x 100 cm en bestaan uit twee lagen superzacht katoen. Door de grootte zijn deze dekens niet alleen ideaal om je baby in te wikkelen maar kun je het bijvoorbeeld ook als speelmat op de vloer gebruiken, of op het strand of in het park, voor extra privacy tijdens het voeden ... noem maar op!

Yumi Baby
Dit merk is ook zeker de moeite waard om even te bekijken. De eigenaresse gebruikt de fijnste stoffen met de mooiste zachte printjes. Bewonderenswaardig van Yumi Baby is de productie van de producten. Ze gebruiken duurzame materialen zoals bamboe en proberen zoveel mogelijk in Nederland zelf te produceren. Daarnaast wordt er personeel ingezet op maatschappelijke werkplekken die hierdoor de kans krijgen om te werken. Deze medewerkers kunnen niet onder tijdsdruk werken en daarom produceren zij niet in massaproductie maar wel met heel veel enthousiasme en liefde.

Bekijk hier de prachtige wikkeldekentjes van Yumi Baby


Tags

baby, babycadeau, cadeau babyshower, kraamcadeau, slapen, verzorging, wikkeldeken, wikkeldoek


You may also like

Bijtringen & Bijtspeeltjes
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Maandelijks een update ontvangen met de leukste babytrends?

Vul dan hieronder je e-mail adres in!