januari 12

Bijtringen & Bijtspeeltjes

0  comments

Bijtringen & Bijtspeeltjes

Doorkomende tandjes, lees ook: D R A M A!

Je kunt je niet voorbereiden op het verdriet van je kleintje door de pijn van doorkomende tandjes, het is gewoon zo zielig! Waarom kunnen we dat niet gewoon overslaan … helaas hoort het erbij.

Wat sowieso vaak helpt is een goede bijtring. Je hebt ze in zoveel verschillende maten, vormen, kleuren, noem maar op! Hieronder geef ik je een leuk lijstje met bijtringen/bijtspeeltjes die erg fijn zijn en ook nog eens hip voor je baby 😉

Tikiri
Dit merk komt uit Sri Lanka en betekent in het Singalees “teeny tiny”. De producten van Tikiri worden gemaakt van 100% natuurrubber wat biologisch afbreekbaar, duurzaam en milieuvriendelijk is. Doordat het natuurrubber waterbestendig is, kan het speelgoed ook in bad gebruikt worden. Het natuurrubber dat gebruikt wordt, is afkomstig van een boomsoort uit Sri Lanka. Doordat de productie plaatsvindt op dezelfde plaats als waar de grondstof vandaan komt, blijft de co2 uitstoot beperkt bij het produceren. Naast het duurzame aspect heeft Tikiri ontzettend mooie bijtspeeltjes die je zeker wilt hebben!

Klik hier om naar de bijtspeeltjes van Tikiri te gaan

Oli & Carol
Dit merk is écht de moeite waard om even te bekijken! Niet alleen hebben ze de allerleukste designs bijtspeeltjes maar zijn ze ook geschikt als badspeeltje. Oli & Carol bijtspeeltjes zijn allemaal handgemaakt en worden gemaakt van 100% rubber afkomstig van de Hevea bomen uit Maleisië. Bovendien worden ze beschilderd met natuurlijke pigmenten die veilig zijn voor je baby. Ze zijn vanaf de geboorte geschikt en gaan lang mee! Het bedrijf achter Oli & Carol wil door het gebruik van bijvoorbeeld groente en fruit designs bijdragen aan een gezonde lifestyle voor kinderen. Oli & Carol staat voor duurzaamheid en ze investeren in goede doelen waaronder bijvoorbeeld het reinigen van de oceaan van de troep die de mensen veroorzaken. Oftewel niet alleen leuk voor je baby maar ook verantwoord!

Klik hier om de bijtspeeltjes van Oli & Carol te bekijken

Konges Slojd
Dit is een prachtig Deens merk en is gevestigd in Kopenhagen. Dit merk staat garant voor kwaliteit, functionaliteit en minimalisme. Ook deze bijtspeeltjes zijn van 100% natuurrubber gemaakt waardoor ze zeer geschikt zijn voor de allerkleinsten. De bijtspeeltjes van Konges Slojd zijn ideaal voor baby’tjes om goed vast te kunnen houden. Met verschillende texturen worden de zintuigen van je kindje gestimuleerd en wordt het tandvlees gemasseerd waardoor het de pijn verzacht bij het doorkomen van de tandjes.

Klik hier voor de bijtspeeltjes van Konges Slojd

Chewies and more
Houd je meer van de neutrale en klassieke bijtringen? In dat geval heeft Chewies and more hele mooie bijtringen en heel veel opties! Zelf heb ik een stoere variant van dit merk uitgekozen die er wat meer uitspringt door het panterprintje en de zwarte kralen. Chewies and more biedt ook bijtringen met een rammelaar die het meteen een leuk speelgoedje maken. Voordeel van dit merk is dat het op heel veel plaatsen, zowel offline als online, verkocht wordt. Op de site van hunzelf heb je ook de optie om je bijtring te customizen met naam bijvoorbeeld. Dat is meteen een leuke cadeautip 😉

Klik hier om de bijtringen van Chewies te bekijken

Om je baby toch iets van verlichting te kunnen bieden, naast een bijtring of bijtspeeltje, zijn er gelukkig heel veel tips & tricks. Het is een kwestie van uitproberen en afwisselen wat een beetje op dat moment helpt. Als je wat van die tips & tricks wilt hebben, lees dan even dit!


Tags

baby, bijtring, bijtspeeltje, gebit, verzorging


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Maandelijks een update ontvangen met de leukste babytrends?

Vul dan hieronder je e-mail adres in!